Over ons

Wij gaan een stap verder om uw bedrijf te helpen groeien.

Onze toegevoegde waarde?

Wij zorgen voor consistentie en betrokkenheid gedurende de gehele levenscyclus van het project. Ons bedrijf is oplossingsgericht, legt de focus op het teamverband en heeft de nodige knowhow. Samenwerking, vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen. Deze waarden laten ons toe om transparant te werken met alle stakeholders doorheen elke fase van het project.

Onze toegevoegde waarde? Het identificeren van potentiële problemen en uitdagingen, voordat ze het project beïnvloeden. Op die manier bewaken we tijdlijnen, deadlines en budgetten met als doel projecten succesvol op te leveren. De beste demonstratie van onze waarden kan gevonden worden in de langdurige samenwerkingen met onze klanten.

We zijn trots op de reputatie die we bij onze klanten hebben opgebouwd waarin eerlijkheid, passie, toewijding, efficiëntie en bekwaamheid ons helpen in het voortbrengen van succesvolle projectresultaten.

8
Gemiddeld aantal jaren ervaring
35
Aantal werknemers
75+
Gelukkige klanten
12
Gemiddelde projectduur (in maanden)

Ontmoet het team

HUMANISTIX_portretten_05_square.jpg
Stijn Devos
Managing Partner
HUMANISTIX_portretten_01_square.jpg
Chloƫ Sangulin
Managing Partner
HUMANISTIX_portretten_02_square.jpg
Ine Poelaert
Project Manager
Lauren- Profielfoto.png
Lauren Eronini
Project Manager
HUMANISTIX_portretten_07_square.jpg
Ellen Mortier
Project Manager
HUMANISTIX_portretten_08_square.jpg
Pascale Bakker
Project Manager
HUMANISTIX_portretten_04_square.jpg
Lieve Bruggeman
Project Manager
Caro Verbraeken (2).jpg
Caro Verbraeken
Project Manager
Ann-Sophie Coeman.jpg
Ann-Sophie Coeman
Project Manager
Thomas Schellekens (2).jpg
Thomas Schellekens
Project Manager
Liza profielfoto - kopie[37]-1.png
Liza Steemans
Recruitment Partner
Emily Jacobs.jpg
Emily Jacobs
Recruitment Partner
Foto Simon.jpeg
Simon Rombauts
Sales Partner

Wij zijn gecertificeerd

Bij Melius beschikken we over de vereiste professionele expertise. Al onze Project Managers hebben een PRINCE2 Foundation certificaat en een Professional Scrum Master (PSM 1) certificaat. Afhankelijk van de vraag van de klant breiden we onze expertise uit door aanvullende certificaten te behalen.

We zoeken nieuwe collega's!

Ons team bestaat uit toegewijde collega’s: Project Managers, maar ook Recruiters met een specialisatie in vaste of freelance rekrutering. Als deel van het team, word jij onze Melius-ambassadeur bij de klant. Wij werken daarom transparant en bieden jou alle nodige feedback en coaching. Ons doel is om vacatures voor te stellen die aansluiten bij jouw interesses en passen in het groeiplan dat we samen hebben opgesteld.

Bij Melius vertrek je nooit onvoorbereid naar een gesprek of onderhandeling. Je krijgt de ondersteuning die nodig is om je zelfverzekerd te voelen en wij investeren in jouw ontwikkeling door jouw sterke profiel aan te vullen met de nodige trainingen. We helpen je om je kansen te maximaliseren en je positie op de arbeidsmarkt te versterken.