Samen succes boeken

Voortreffelijk Project Management zorgt voor een gemotiveerd team en maakt het voor hen mogelijk om uitstekend werk te leveren. Teamleden die weten dat hun werk ertoe doet, zullen hun prestaties optimaliseren en zorgen voor de juiste deliverables. Dit is de manier waarop echte return on investment, ofwel succes, wordt bereikt.

Door met Melius te werken, kunt u vertrouwen op de kwaliteit, vaardigheden en toewijding van de Project/Programma Manager.

(Agile) Project Management

Project Management richt zich op de taken, deadlines en tactische uitvoering die nodig zijn om succesvolle resultaten te behalen. Om u hierbij verder te helpen, bieden wij bekwame Project Managers aan die gecertificeerd zijn voor zowel agile als traditionele watervalmethodologieën.

Program Management

Wij helpen u bij het plannen, coördineren, prioriteren en beheren van strategische bedrijfsdoelstellingen met behulp van verschillende programma's, portfolio’s en product backlogs. Wij helpen u ook beslissen welke producten als eerste moeten worden opgeleverd om meer bedrijfsvoordelen te behalen.

Change Management

Bij het doorvoeren van een Change Management programma, in parallel met ERP, HR en ORC, helpen wij bedrijven bij het minimaliseren van de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. We counteren de weerstand die ontstaat bij de medewerkers wanneer nieuwe software geïmplementeerd wordt. Daarnaast houden we prestatiedalingen in toom die ontstaan bij het gebrek aan inzicht en ondersteunen we mijlpaal-coördinatie.

Project Analyses

Project Business Analyse is de praktijk van het mogelijk maken van verandering in een organisatorische context door het definiëren van behoeften en het aanbevelen van oplossingen die waarde leveren aan stakeholders. De Melius Business Analist rol is een consultancy rol die verantwoordelijk is voor het onderzoeken van business situaties, het identificeren en evalueren van opties met als enige doel het verbeteren van de bedrijfswaarde voor onze klanten.

Over Melius

Ons Project Management team zorgt voor consistentie en betrokkenheid, gedurende de gehele levenscyclus van het project. Wij zijn er trots op een goed geïnformeerd, teamgericht, oplossingsgericht Project/Programma Management bedrijf te zijn. Onze ethiek, die samenwerking, vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid behelst, stelt ons in staat om transparant te werken met alle stakeholders gedurende alle projectfasen.

Wij zijn trots op de reputatie die wij bij onze klanten hebben opgebouwd omdat wij eerlijk, gepassioneerd, toegewijd, efficiënt en bekwaam zijn in het leveren van een succesvol projectresultaat. Onze duurzame partnerschappen met onze klanten in verschillende sectoren zijn het beste bewijs van onze waarden.

Onze partners