Diensten

Operations keeps the lights on, strategy provides a light at the end of the tunnel, but project management is the train engine that moves the organization forward.

jo-szczepanska-5aiRb5f464A-unsplash (1).jpg

(Agile) Project Management

Project Management maakt strategische afstemming en next level leadership mogelijk, waardoor er een duidelijke focus ontstaat. Door kwaliteitscontrole en risicomanagement worden een realistische projectplanning en een voortdurend toezicht evident. Goed Project Management leidt tot managen en leren van succes en falen.

Om u in deze reis te ondersteunen, bieden wij bekwame Project Managers aan die zowel voor agile als traditionele watervalmethodologieën gecertificeerd zijn. Hun focus ligt op de taken, deadlines en tactische uitvoering die nodig zijn voor een succesvolle output.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash (1).jpg

Programma Management

Wij helpen u bij het plannen, coördineren, prioriteren en beheren van strategische bedrijfsdoelstellingen aan de hand van verschillende programma's, portfolio's en product backlogs. Wij helpen u ook beslissen welke producten het eerst moeten worden geleverd om meer bedrijfsvoordelen te bereiken.

Onze Programma Managers coördineren, leiden en houden toezicht op de uitvoering van de projecten en activiteiten, om resultaten te leveren die uw strategische doelstellingen realiseren.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash (2).jpg

Change Management

Door parallel met ERP, HR en ORC een Change Management programma uit te voeren, helpen wij bedrijven om de uitdagingen waarmee zij tijdens een transformatieprogramma te maken krijgen tot een minimum te beperken. Wij gaan de weerstand tegen die ontstaat bij de implementatie van nieuwe software, wij beteugelen prestatieverminderingen die ontstaan door een gebrek aan begrip en wij ondersteunen de coördinatie van mijlpalen.

Een solide en pragmatische Change Management aanpak is een belangrijke factor om ervoor te zorgen dat de oplossing wordt geaccepteerd binnen de organisatie en om de feitelijke bedrijfsvoering te verbeteren.

Met deze strategie streven wij naar:

  • Het bereiken van de vereiste buy-in van de belanghebbenden om de verschillende fasen van het project en de werking na go-live succesvol te beheren;
  • De ondersteuning van de belangrijkste gebruikers van de afdeling om de “change agents” in het bedrijf te worden;
  • Het in staat stellen van alle medewerkers om met de nieuwe technologieën te werken en nieuwe vaardigheden te genereren.
john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash.jpg

Project Analyse

Project Business Analyse is de praktijk van het mogelijk maken van verandering in een organisatorische context, door het definiëren van behoeften en het aanbevelen van oplossingen die waarde leveren aan belanghebbenden.

Melius begeleidt u bij het ontwikkelen van informatie, kennis en plannen voor bedrijfsverandering. Dit omvat meestal het vhet verzamelen van informatie, meten, berekenen en het ontwerpen van oplossingen voor problemen. Oplossingen omvatten vaak een software-systeemontwikkelingscomponent, maar kunnen ook bestaan uit procesverbeteringen, een organisatorische verandering of een strategische planning.

Heeft u nog vragen?

Bent u op zoek naar een Project Manager om uw project te ondersteunen?  Bent u een Project Manager, Programma Manager, Product Owner, Scrum Master of Analist? Heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen.